Een dag in RomeRome is een historische stad met veel oude gebouwen en restanten uit het Romeinse rijk. Het is dan ook een aanrader om het Colloseum en het Pantheon te bezoeken. Ben u op zoek naar een nieuwe liefde dan hoeft u alleen maar 2 muntjes in de mooie Trevi Fontein over uw schouder te gooien. En vergeet zeker niet het Vaticaan. Heerlijk shoppen in rome waar vele topdesigners een winkel hebben. Een leuke tip is de TAD Conceptstore waar je alles onder een dak vindt.

Voor een lekker lunch kunt u een van de vele restaurantje of bars bezoeken , bent u op zoek naar een iets goedkoper alternatief dan is de wijk Trastevere een aanrader, ook goeie alternatieven zijn de trattoria’s en osteria’s. Het eten wordt er zeker niet minder op.

In de avond kun je je begeven in de wijken Testaccio, het piazza della rotonda waar je vele barretjes kunt vinden en ook special wijnbars en restaurantjes. Voor de discotheken is vooral bekend de Via Veneto. Reken er wel op dat stappen in Rome duurder is dan in Nederland. Een leuke tip is het moderne cafe Freni e Frizoni waar vaak tot in de late uurtjes doorgespeeld wordt. Een van de grotere discotheken is Goa waar ook veel internationale dj’s hun muziek ter gehore brengen. Al met al is er meer dan genoeg te beleven in het prachtige Rome.
© 2017 www.hostel-rome.nl - Alle rechten voorbehouden